lördag 22 september 2012

Idag: Arkiv Samtal del 11! Hanna Fahl är tillbaks. Vi pratar om ångest & depressioner och skrattar hysteriskt.

Nu kommer avsnitt elva av min podcast Arkiv Samtal.

Lyssna på iTunes här!

Om du inte har tillgång till iTunes kan du lyssna direkt på nätet här.

Har du en Android-telefon kan du lyssna genom att ladda ner appen BeyondPod. har du en iPhone lyssnar du lätt via iTunes.

Om ingen av förslagen ovan funkar för just dig, får du ladda ner iTunes till din dator. Om du inte vill ladda ner detta program, får du hitta en lösning på egen hand. Fråga inte mig.


Hanna skrev själv på Instagram: "Alltså vi skulle prata ost men så pratade vi om ångest i 60 min istället, såatteh, "kul lyssning allihop!". Själv tycker jag att det blev ett av de roligaste avsnitten hittills.

5 kommentarer:

 1. När ska Calle T komma och gästa podden? Han har varit tyst alldeles för länge nu.

  SvaraRadera
 2. Ja, och vi saknar Kung Henry, han hade vart skoj att lyssna på i ett samtal... Och varför inte andra från den svenska hiphop scenen, snacka musik, berätta om låtar och deras historia mm... Visst det är skoj att höra om clips och sperma och nostalgi... Vi vill ju höra om ditt mig liv och om det du tecknar om osv... Man lyssnar ju på din pod för att man är intresserad av Simon G och hans olika projekt. Men jag sviker inte jag kommer alltid lyssna på Arkiv Samtal. En helt ok pod... :)

  SvaraRadera
 3. Suck, autokorren på mobilen fuckade upp meningarna lite men ni får läsa och tänka lite själva

  SvaraRadera
 4. Vill verkligen höra Calle T som gäst!

  SvaraRadera
 5. Hittade låten Movin med Youandewan på Spotify.

  SvaraRadera