lördag 15 mars 2014

Nytt avsnitt av Arkiv Samtal. Del 88! Stig-Helmer-SPECIAL! Marcus Johansson är gäst!

Nu kommer avsnitt 88 av min podcast Arkiv Samtal.

Lyssna på iTunes här!

Om du inte har tillgång till iTunes kan du lyssna direkt på nätet här.

Har du en Android-telefon kan du lyssna genom att ladda ner appen BeyondPod. Har du en iPhone lyssnar du lätt via iTunes.

Länken nedan är också ett alternativ.

http://www.eufoni.se/as/pod/arkivsamtal_88.mp3

Jag och Marcus Johansson försöker återskapa magin från vår förra podcast då vi gjorde en E.T.-special. Den här gången har vi istället kollat på den senaste Stig-Helmer-filmen. Vi pratar om denna skakande upplevlse, men snöar även in på Sven Melander samt Simons begynnande alkoholproblem.

3 kommentarer:

 1. Allan Gordfredsson15 mars 2014 14:29

  1. TV-serien hette "Bert", inte "Berts Betraktelser". "Berts Första Betraktelser" var dock titeln på bok två i serien om Bert. Den följdes sedan av "Berts Vidare Betraktelser" och "Berts Ytterligare Betraktelser".

  2. Karaktären med "BLÄ" på jackan hette Klimpen.

  Förövrigt vill jag å mänskligheten vägnar be dig att för helvete hälla ut den där äckliga gamla läsken du har stående i kylen. Att du beskriver den som "avslagen" när den måste ha stått där i ett halvår är ju bara riktigt sjukt. Det är lite som att säga att Max Von Sydow är "medelålders".

  Med vänlig hälsning.

  SvaraRadera
 2. Mer sånt. Bra skit!

  SvaraRadera
 3. Grymt avsnitt! Tråkig ton där i Allans tidigare kommentar. Hittade denna annons och tänkte på dig och att ni pratade om hamburgekedjan Clock för några avsnitt sen, nu finns varumärket till salu för 250k, är det inte nästa steg i ditt matnörderi att ta över en sosse-hamburgerkedja? vad vet jag, fnula på saken.

  http://www.blocket.se/ostergotland/Varumarket_Clock_52540199.htm?ca=11&w=3

  Mvh P. O.

  SvaraRadera