fredag 21 mars 2014

Imorgon kör jag standup i Skellefteå!
Stand up på Coasters i Skellefteå 22/3
Fyra väldigt roliga komiker till priset av en öl... Det vill ingen missa!!!

Nu får ni möjligheten att få se fyra stycken komiker som på väldigt kort tid gjort stor succé på olika klubbar runt om i landet.

Simon, Albin, Frasse och Janne vill visa att det inte bara är “kända” komiker som är roliga och att man inte måste betala 250 kr för att få skratta en stund. Vi lovar, ni kommer bli positivt överaskade av dessa talanger! Samt få 200 kr kvar att köpa öl för.

Janne vill även visa för sina komikerkollegor vilken fantastisk stad han växt upp i och vilka fantastiska och glada människor som bor där. Hur roliga dessa herrar än är så är de ingenting utan en publik. Så boka in denna kväll, ta med alla era vänner och visa att i Skellefteå så finns inte bara Sveriges bästa hockylag och Sveriges bästa hockeypublik å hejarklack utan även Sveriges bästa stand up publik också!!! Låt oss tillsamman göra det här till en minnesvärd kväll och ett återkommande evenemang! Det finns massor av otroligt duktiga komiker som ännu inte räknas till de “etablerade” men som är minst lika roliga. Den 22:a mars får ni se fyra stycken av dem på Coasters.

NYHET!!!
För att göra kvällen ännu roligare slänger vi även in en komiker till!! Nämligen den lokala komikern Marcus Ander Andersson som gör ett litet men roligt gästinhopp!

Övrig info:
Showstart: 21.00
Showens längd: ca 2 timmar med paus
Dyk gärna upp redan 19:00 för bra plats och lite häng med vänner.

Inträde: 50 kr


Janne Lindskog

Skellefteåbon som har hamnat i Stockholm men inte har de norrländska ränderna gått ur honom inte. Med skön dialekt och ett härligt lugn på scenen sprider han säkert skratt genom vilken lokal och folksamling som helst. En komiker som gjort succé på scener runt om i landet.

Simon Gärdenfors

Simon är kanske idag mest känd som rappare och serietecknare. Han var en halvan i Las Palmas och är idag aktuell i Far & Son tillsammans med Frej Larsson. Han har dessutom hunnit släppa soloalbumet “Att leva med skammen” 2010. Men denna gång är Simon här för att ståuppa! Simon är nämligen en rising star i ståuppSverige och har på kort tid blivit en väldigt duktig och bra komiker som även stått på scenen på RAW!

Albin Olsson

Med rötterna i Göteborg och själen i sarkasmen får Albin med stor charm publiken åka med i en berg och dalbana i det skruvade på gränsen till det absurda. Vardagliga historier som lockar till igenkänning och gapskratt! En icke-tradionell komiker från den nya generationen av humorister. En kille att hålla utkik efter 2014

Marcus Ander Andersson

Marcus "ander" Andersson har med sin show Kråkshowen ställt professionella samt lokala akter på skellefteås stand up scen i fyra år. Förutom att skriva krystade texter om sig själv i tredjeperson så brukar han även köra Standup, vilket han tänker göra på Coasters.


MC: Michael Frasse Thunander

Hälften fransman, hälften svensk, men framförallt 100% rolig. Kvällens konferencier Michael Frasse Thunander debuterade våren 2012 genom att vinna nybörjartävlingen Bungy Comedy. Sedan dess har han uppträtt runtom på hela Sveriges standupklubbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar