Wald Entertainment AB

Wald Entertainment AB
Nu på Spotify! Missa inte att lyssna på min första standupspecial "En Slapp Timme", som enligt Gefle Dagblad är ”farligt rolig” och enligt Dalarnas Tidningar ”spränger gränserna för vad som är humor”. Finns på Spotify och iTunes! In och lyssna! Sök efter "En slapp timme" på alla ställen, eller klicka på bilden för länk!

måndag 3 mars 2014

En deffad Katten NisseEn tjomme postade detta konstverk på min Facebook-vägg häromdagen. Gillar givetvis bilden som är tecknad av DeviantART-användaren Casey L. Jones. Många frågor väcks.

1. Vad är det Nisse håller i handen? Först tänkte jag att det är någon form av hantel, men eftersom bilden ingår i serien "Furry pop" så gissar jag att det handlar om läsk.

2. Hur mycket (seriösa) pornografiska ambitioner finns det i teckningen? Jag är medveten om att Furry-kulturen inte bara handlar om sex, men jag känner ändå på mig att Casey L. Jones blir kåt av sina tecknade fantasier.

1 kommentar:

  1. Att döma av de andra bilderna i serien är det något han druckit som gjort honom stor och musklig. Alltså nån form av anabola?!

    SvaraRadera