torsdag 22 december 2011

Nu mjölkar vi det här!

Nytt officiellt pressmeddelande:

BOKA FAR & SON

Efter en varm och beräknande succéspelning i Musikhjälpen, kommer nu Far & Son att försöka slå mynt av sitt tvivelaktiga rykte. I början av 2012 släpper bandet en ny skiva. Frej och Simon har just skrivit på med bokaren Pitch & Smith (som ordnar spelningar med José González, Taxi! Taxi!, Shout Out Louds m.fl.) och förbereder just nu en ny liveshow.

Sundsvalls Tidning beskrev en tidigare spelning med Far & Son som "en kommunal kick-off som spårat ur", eller som Flashback-användaren "Efterbeng" uttrycker saken: "Ballt framträdande, jävligt galet måste jag säga. Ser ungefär ut som 10 pundare som hittat lite instrument och några mickar som kör sitt."

Sveriges samlade kår av rockjournalister som desperat försöker dölja flinten med hästsvans kommer att kalla detta för "den nya punken".

Boka Far & Son till din festival eller klubb redan idag. Inga skambud.

Kontakta bokaren Uno på:

Tel: 0739-29 31 80
uno@pitchandsmith.com
www.pitchandsmith.com

-----------------------------------

Det var det. Finns så mycket att läsa om oss på nätet nu så att jag inte orkar gå igenom allt, trots min djupt egofixerade läggning. Jag måste dock bjuda på detta bronskorn. En juvel från smycket vi har valt att kalla "bloggosfären":Sideriska siktet skriver bland annat:

Ja, man undrar vem som ligger ovanpå vem, far eller son? De är ju stjärtpojkar båda två! Båda "männen" har den fallna virilitetens indikation: Mars i "kärringläget" i Kräftan. Den position som producerar signifikant många homosexuella enligt ett statistiskt test med 120 hbt-horoskop.

4 kommentarer:

 1. Hahaha ni e för goa! Hoppas allt går bra för er :D

  SvaraRadera
 2. Haha det här är så jävla bra. Fortsätt provocera, håller med någon tidigare kommentar att horoskopbilden (vilken vettig människa tror på sånt?) vore grymt som omslag. Den är ju ändå rätt fin. Keep it up

  SvaraRadera
 3. Kul att dimensionerna på horoskopet är 666x666 också

  SvaraRadera
 4. "Rapparna är räddhågsna kärringar, det är därför de går på som de gör"
  Vilken jävla astrolog! Ni vet verkligen hur man retar upp folk. Ha ha ha...

  SvaraRadera