fredag 4 oktober 2013

SIMON G & MR COOL LIVEAttenda Facebook-evenemanget här!

Let's Do This MGMT & Kulturföreningen Äntligen presenterar

SIMON G & MR COOL LIVE
Simon Gärdenfors är en kulturell mångsysslare från Hjärup som alltid balanserar på gränsen till vad som är socialt accepterat. Han är bland annat aktiv som serietecknare, stand up-komiker och rappare. Musikaliskt är han känd från hiphopduon Las Palmas och rapduon Far & Son. Dessuom har han släppt ett soloalbum.

Om Simon G balanserar på gränsen så trillar Mr. Cool (Anton Magnusson) allt som oftast ner i vad som absolut inte är socialt accepterat. Med en stark dos av någon slags svårläst ironi, såklart. Han är en del av det malmöbaserade hiphopkollektivet Rappare i samverkan och har släppt flera album såväl solo som i grupper.

BATTLES
Jim Cederlund VS Pikku
D-nice VS Juiz
Problem VS Grapee

DJ
☞ Jimmy Pistol

FREDAG 18 OKTOBER
21:00 - 01:00
INTRÄDE: 50:-
18 ÅR (LEG)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Let's Do This MGMT, Kulturföreningen Äntligen och Kultur och fritidsförvaltningen

4 kommentarer:

 1. simon! letade upp din blogg för att säga att jag såg dig igår på mejeriet och fittan på ett cp vad rolig du var. jag kom mest för kringlans och nisses skull men jag skrattade läppen av mig mer än nån annan gång när du var uppe. svinbra

  SvaraRadera
 2. ser också jävligt mycket fram emot nya specialisterna på youtube. är det på gång`?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tyckte att jag var rolig. Mer Specialisterna planeras men vi vet inte när det kommer!

   Radera
 3. hej Simon. jag har hyst någon slags beundran för dig och dina roligheter sedan tidigt 2000-tal. nu har jag uppmärksammats på att du är partner med ett kräk som tycker det är coolt att säga att han ska stoppa in en sedel i en kvinnas anus efter att han har skurit sönder det, eftersom han är arg och tycker att hon är en hora. jag antar att du också tycker att det är festligt. "bryta tabun".
  jag avvecklar härmed all min respekt för dig.
  ni är vidriga.

  SvaraRadera