måndag 5 augusti 2013

"Far och Son sprutar havre på publiken och gör osmakliga saker till nationalsången medan en naken gubbe blottar sig energiskt."Några citat angående Far & Son-spelningen på Emmaboda:

"Far och Son sprutar havre på publiken och gör osmakliga saker till nationalsången medan en naken gubbe blottar sig energiskt."

- Joanna Górecka, Östran Nyheterna

"Det verkar som att Far & Sons konsert oklart nog är sponsrad av Minttu och Powerking, men sådant är svårt att veta. Far & Son, med Frej Larsson och Simon Gärdenfors [...] både satsar på och fixar fest, främst på scenen, snart en regelrätt maskerad."

- Barometern-OT

"På en Far & Son spelning så blir kungen knullad i röven av Hitler till svenska national sången, folk i djurdräkter hoppar runt, super och röker samtidigt, de skjuter ut havre med konfettin och de har en gubbe med rött skägg som dansar helt naken så att hans kuk syns klart och tydligt. Aldrig varit med om nåt sånt underbart att titta på HAHAHAHAHAH!"

- Ozkarn, Instagram

"Helt fakking sjuk spelning ni hade!!! Ska duscha av all havre jag har i hårbotten nu, 140 kg havre!! Ni gjorde Festivalen komplett!!"

- Alfred InceptionGuy Nordebrant, Facebook

1 kommentar:

  1. Ni var awesome!! Höjdpunkten på festivalen, helt klart.
    Var härligt att du kom ut på scenen igen efter spelningen!
    Massa kärlek till dig!

    SvaraRadera