Wald Entertainment AB

Wald Entertainment AB
Nu på Spotify! Missa inte att lyssna på min första standupspecial "En Slapp Timme", som enligt Gefle Dagblad är ”farligt rolig” och enligt Dalarnas Tidningar ”spränger gränserna för vad som är humor”. Finns på Spotify och iTunes! In och lyssna! Sök efter "En slapp timme" på alla ställen, eller klicka på bilden för länk!

tisdag 21 maj 2013

Se Far & Son kissa ner sig på Emmabodafestivalen!

Far & Son spelar på Emmabodafestivalen i år. Lördagen en 27:e juli går vi på scenen klockan 24:00.Att komma upp sig genom att kissa ner sig

Vi har startat en kampanj på Facebook som ni hittar här. Om inlägget på Facebook delas minst 2000 gånger kommer Frej Larsson och Simon Gärdenfors att fira detta genom att kissa på sig inför publik på Emmabodafestivalen.

Vi lovar att märkbart pissa ner våra byxor på Emmabodas scen "Skogen" klockan 00:25, lördagen den 27:e juli 2013, om målet uppnås. Vi kommer att ha gråmelerade mjukisbyxor på oss så att kisset syns extra tydligt.

Dela detta, kom och se oss på Emmabodafestivalen och lyssna på vår nya singel "Aldrig försent att ge upp" som släpps den 29:e maj.

Vänliga hälsningar,

Far & Son

1 kommentar: