lördag 11 maj 2013

Idag: Nytt avsnitt av Arkiv Samtal. Del 44! Jesper Rönndahl gästar! Simon G fick uppgiften att spökskriva åt Basshunter!

Nu kommer avsnitt 44 av min podcast Arkiv Samtal.

Lyssna på iTunes här!

Om du inte har tillgång till iTunes kan du lyssna direkt på nätet här.

Har du en Android-telefon kan du lyssna genom att ladda ner appen BeyondPod. Har du en iPhone lyssnar du lätt via iTunes.

Länken nedan är också ett alternativ.

http://www.eufoni.se/as/pod/arkivsamtal_44.mp3

Om ingen av förslagen ovan funkar för just dig, får du ladda ner iTunes till din dator.Jesper Rönndahl

Veckans avsnitt är någonting i hästväg. För det första gästas jag av den populäre komikern Jesper Rönndahl, känd från P3 och TV. För det andra berättar jag den sanna historien om när jag fick i uppdrag att spökskriva åt Basshunter och premiärspelar demolåten jag gjorde tillsammans med producenten Måns Billner: "Son of a Bazooka".BasshunterBazooka Bill


En sak till: Glöm inte att se Far & Son live på Debaser Medis ikväll!

9 kommentarer:

 1. Kul med Jesper-avsnitt, hoppas på fler i framtiden! Är det möjligt att man någon gång får höra Aron Flam eller Jonatan Unge i Arkivet?

  SvaraRadera
 2. Kul episod (som vanligt). Hoppas att Bazooka Bill - Son of a bazooka inom en snar framtid kommer finnas tillgänglig på exempelvis Youtube. Eller säger du NO NO till det?

  SvaraRadera
 3. Bazooka Bill - Son of a bazooka är ju sjukt svängig. Fasnade påstört, lägg upp den på Youtube eller liknade. tror fan på det här.

  SvaraRadera
 4. Chocka alla och spela "Son of a bazooka" på Far och Sons spelning på Emmaboda! Kommer bli en garanterad hit!

  SvaraRadera
 5. Är det normalt att spola fram till "Son of a bazooka" flera gånger om dagen? Sjukt jävla bra. Nått är som fastnar. Skulle den släppas så skulle det bli största hiten! jag älskar den

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://soundcloud.com/detspelasmusikihuset/simon-g-son-of-a-bazooka ;)

   Radera
 6. Sean Kingstons jamaicanska accent är genuin juuuu!

  SvaraRadera