Wald Entertainment AB

Wald Entertainment AB
Nu på Spotify! Missa inte att lyssna på min första standupspecial "En Slapp Timme", som enligt Gefle Dagblad är ”farligt rolig” och enligt Dalarnas Tidningar ”spränger gränserna för vad som är humor”. Finns på Spotify och iTunes! In och lyssna! Sök efter "En slapp timme" på alla ställen, eller klicka på bilden för länk!

onsdag 29 augusti 2012

En hemlig agenda

Jag fick min första mobiltelefon i julklapp en vecka innan sekelskiftet. Man kunde komponera sin egen ringsignal med primitiva pip-ljud om man var skicklig. Jag övertalade min brorsa (som är både teknisk och musikalisk) att programmera in en instrumentalversion av signaturmelodin till teveserien med Katten Nisse. En melodi som gör mig glad.En dold agenda med detta var att försöka hitta andra Nisse-fans. Jag tänkte att om min mobil ringer, exempelvis på tunnelbanan, skulle detta kunna leda att någon okänd Nisse-diggare i vagnen hajade till, kom fram till mig och frågade "Gillar du också Nisse?"

Detta hände aldrig. Det närmaste jag kom var när min mobil ringde hemma hos Finn och hans rumskompis reagerade med ett "Wow! Top Cat!". Han var ju inte helt ute och cyklade. Top Cat är ju också en berömd tecknad katt. På svenska har han ibland kallats för "Toppe Katt".


4 kommentarer:

  1. Vilken nostalgitripp! Tack för den ^^

    SvaraRadera
  2. hej simon, kan passa på å tipsa om att jag såg ett gäng katten nisse-vhs's på diversehandeln BOA i hudiksvall. du kan ju kontakta dom genom http://www.boavideo.com/ om du är intresserad av vilka.
    hatten av och därefter på/ Arvid

    SvaraRadera