måndag 7 maj 2012

UNTs recension av Död Kompis

UNT har recenserat "Död kompis".

"Död kompis är en obrutet underhållande och berörande sträckläsare och har egentligen inget annat problem än att den kommer att göra det väldigt svårt för Simon Gärdenfors att överträffa sig själv."


Godisförpackningen texten refererar till.

Läs mer här

Om du inte köpt boken ännu så gör det här! (här kan man också se reklamfilmen.)

Rätt svar på gårdagens fråga hittas på Wikipedia:

"För att skydda sin familj hemlighåller He-Man sin dubbla identitet, och endast den närmaste vänskapskrätsen bestående av: Man-At-Arms, Orko, Cringer, och Trollkvinnan känner till dem; då serien She-Ra: Princess of Power startade utökades detta till Adora/She-Ra och hennes följeslagare Spirit/Swift Wind, Light Hope, Loo-Kee, Madame Razz, och Kowl."

Angående spelningen på lördag:

den 12 maj kl. 15:00 till den 13 maj kl. 01:00
Lördagen den 12e Maj firar vi att Morsan, detta kära besvär, har funnits i 2 hela vansinniga år. Självklart blir det musik, konst, mingel, mat, bärs och gött häng ända från eftermiddagen och så länge grannarna står ut (dvs ungefär till midnatt eller strax efter).

Vi säljer inte biljetter denna gång, MEN under festen kommer vi sälja fina pins som är som ett valfritt inträde. Gillar ni morsan och vill att vi ska kunna fortsätta finnas får ni gärna visa det genom att köpa en, eller för all del tre pins, för 100 spänn styck. Både inträdespins, drycker och mat betalas endast med cash denna kväll.

DJs:
Socker för min Honung
Paaniq
Julia Björne
Morsan tag team

LIVE:
Betty Barnes
Simon Gärdenfors
David Andréas

2 kommentarer:

  1. Älskar "Död Kompis". Otroligt bra och träffande på många vis.
    Jag har förlorat två kompisar i cancer och kände igen mig i väldigt många av dina avsnitt. Träffade rakt i hjärtat.
    Tack för en bra bok och ha det gött :)

    SvaraRadera