lördag 14 maj 2011

Grattis bloggen, 1 bast.

Idag var det exakt ett år sen jag skrev mitt första inlägg på gardenfors.blogspot.com. "Alla äggen i samma korg." var den första rubriken. Jag har sammanlagt skrivit 318 inlägg. Det blir mer än sex inlägg per vecka i genomsnitt. Jävlar vad jag hållit igång. Senast jag kollade min statistik hade jag haft över 12000 sidvisningar den senaste månaden. Då har jag till och med klickat i "Spåra inte dina egna sidvisningar". I torsdags hände det för första gången. En kille som jag inte kände igen kom fram och hälsade. Han sa inte att han gillade mina serier, min musik eller mina radio-inhopp. Han sa att han följde min blogg.

Jag tycker det är ganska skoj att skriva här. Det tar inte så mycket tid. Brukar ta mellan 3 och 20 minuter att fixa ett inlägg. Nyligen insåg jag att jag lär mig saker av det här också. Det måste ge en del att öva sig på skriva spontana texter nästan varje dag. Jag jobbar trots allt med ord i allt jag gör.

P.S. Bara 5 dagar kvar av Pacos-Kickstarter-kampanj!

5 kommentarer:

 1. Indeed! I can honestly say that writing all these years on my blog has made writing quite a natural part of my life. Its become just a part of me...but discovering DL and you guys made me more honest and self confident about my own thoughts. Before, I used to be a bit shy about my thoughts (even though I was always honest but I was not confident...anyway, can't explain) but DL made me more "yep, that's right. Fuck it. This is me, this is how I think".

  SvaraRadera
 2. Ja, jag jobbar på att få ännu mer den inställningen. Mitt mål är att bli 100% skamlös.

  SvaraRadera
 3. Du skrev tidigare att du gjort en svensk cover på Ludacris - Area Codes men att den inte finns inspelad. Hur går texten i refrängen? Är nyfiken eftersom jag ägnat år åt att försöka komma fram till en svensk version av den. Har provat att rimma på alla möjliga ord: län, kommun och till och med socken.

  SvaraRadera
 4. Vi rimmar på flickvänner / riktnummer. Ett rim man får knö in med skohorn.

  SvaraRadera