Wald Entertainment AB

Wald Entertainment AB
Nytt avsnitt av min sitcom "Mina problem" finns nu på Youtube. Klicka på bilden!

torsdag 17 maj 2012

Krogshow med Simon G i Malmö!


Imorgon, fredag, är det dags för mig att återigen ta plats på krogen Mascot på Möllevångstorget i Malmö. Jag bjuder på gratis krogunderhållning. En föreställning som går under namnet "Till bords med Simon G".

Gästerna på krogen sitter vid bord och dricker och eventuellt äter. Dj Besh One spelar skivor. Jag rappar några låtar som "förrätt". Jag tar en liten paus. Jag rappar några låtar som "huvudrätt". Jag tar e liten paus. Som avslutning rappar jag några låtar som "efterrätt". Jag börjar vid ca 22 och håller på ungeför en timme inklusive pauser.

Här hittar ni Facebook-eventet.

Det finns möjligheter att boka bord så att du o dina vänner har superbra festplatser. Ring till Mascot: Tel: 040 12 47 97.

3 kommentarer:

 1. Hej, du kan inte börja senare eller tidigare? Du krockar med mina kompisars bands första spelning. Den är kl 23, i närheten förvisso, men de har bara två låtar så risken att missa är stor. Vill gärna gå på båda, jag ska dessutom snart lämna landet och kommer inte ha chans att se nån av er inom närmsta året, förutom just imorgon då. Vilket dilemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom förbi innan och eller efter dina kompisar spelat. Jag lovar att köra en låt i alla fall om du kommer och säger att det var du som skrev på bloggen.

   Radera
 2. Ta med dig Frej och kom till Göteborg, vill se Far & Son genast!

  SvaraRadera