lördag 25 januari 2014

Nytt avsnitt av Arkiv Samtal. Del 81! Bajs on the dancefloor med Adam Svanell!

Nu kommer avsnitt 81 av min podcast Arkiv Samtal.

Lyssna på iTunes här!

Om du inte har tillgång till iTunes kan du lyssna direkt på nätet här.

Har du en Android-telefon kan du lyssna genom att ladda ner appen BeyondPod. Har du en iPhone lyssnar du lätt via iTunes.

Länken nedan är också ett alternativ.

http://www.eufoni.se/as/pod/arkivsamtal_81.mp3Jag pratar med Adam Svanell om groddar, sperma, Kalaspuffar, Rice Krispes, arbetet med låten "Bajs on the dance floor", 50 Hertz återförening, Reine i Tre Kronor, Villa Medusa och Paradise hotel.

7 kommentarer:

 1. Underbart att få höra att Adam låg bakom Bremen Brotröster GmbH - jag har haft deras "Get down to the beat you funky people of former DDR" som ringsignal på mina jobbmobiler i tio (!) år.

  SvaraRadera
 2. Jag misstänkte också att knallarna på Kiviks marknad var Tunnan och Moroten. Men de visade sig vara två entusiaster som sålde könsrock till självkostnadspris. En av dem hade en väldigt stor Tunnan och Moroten-tatuering.

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en ung Göran Skytte

  SvaraRadera
 4. vart hittar man the pruttsnopps?

  SvaraRadera
 5. Har på hårddisken nånstans, ska kika. Kan berätta att T&M samplingarna kommer från låtarna Smisk (1995), Farbror Adolfs Saddofest (1998), Bajs till Frukost (1998) och Nyheterna.

  SvaraRadera
 6. Smisk är Tompa och Tunnan som smiskar i en vattenpöl med bärbar bandspelare utanför fritidshemmet Midgård i Rissne våren 1995 och Farbror Adolfs innehåller samplingar från T&M modulen Rumpor.s3m (1996), vrål från Belinda (Tom Zacharias - Piska Mej Redlös, 1975), Industri trummor från gruppen Bice som var inspiratörer med sina galna upptåg på datapartys med nakenfotboll, gasmasker, bajsvråål m.m. och en ofärdig trackermodul som inte blev klar från (1996?)

  SvaraRadera
 7. Lite mer kopplingar till Pruttsnopps :p jo smisk var även med i ett pascal kodat demo på Remedy 1996 (dataparty i solna) som fungerade endast att spela upp från datorn det var kodat på, var ett wildcompo som blev diskat. Musik: Tunnan (Smisk (remix modul)), grafik moroten och [KM] (killer machine) som var inofficiell medlem i anal intruders (har jag för mig).

  Belinda var kopierat av en som hade Eddie Meduzas fanclub ett tag på 90talet. Så pruttsnopps om man spinner vidare slutar med Eddie Meduza (nästan).. gonatt

  SvaraRadera