Wald Entertainment AB

Wald Entertainment AB
Nu på Spotify! Missa inte att lyssna på min första standupspecial "En Slapp Timme", som enligt Gefle Dagblad är ”farligt rolig” och enligt Dalarnas Tidningar ”spränger gränserna för vad som är humor”. Finns på Spotify och iTunes! In och lyssna! Sök efter "En slapp timme" på alla ställen, eller klicka på bilden för länk!

tisdag 30 april 2013

Jag är med i Modern PsykologiJag blev intervjuad i senaste numret av Modern Psykologi. Artikeln handlar om slackerkulturen. Min vardag ligger ljusår från ett slackerliv, men jag har inspirerats av denna kultur och skildrat den i många sammanhang.

2 kommentarer:

  1. När man ser hur mycket du producerar så är det svårt att se någon slackerinspiration va? Fast å andra sidan är det ganska få sidor i Gärdenforsromanerna som är typ åtta rutor om hur Simon sitter en hel dag vid ritbordet och svär, eller utläggningar om kvaliteten på olika pennor eller kladdar på sångtexter som kasseras/stryks/skrivs om upprepade gånger. Fast något säger mig att det där bara är en hemlig, oskildrad del av SG:s liv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken del av meningen "Min vardag ligger ljusår från ett slackerliv" är det du inte förstår?

      Radera