lördag 27 april 2013

Idag: Nytt avsnitt av Arkiv Samtal. Del 42! Serietecknaren David Liljemark är tillbaks... och han är helt Coco Bahia!

Nu kommer avsnitt 42 av min podcast Arkiv Samtal.

Lyssna på iTunes här!

Om du inte har tillgång till iTunes kan du lyssna direkt på nätet här.

Har du en Android-telefon kan du lyssna genom att ladda ner appen BeyondPod. Har du en iPhone lyssnar du lätt via iTunes.

Länken nedan är också ett alternativ.

http://www.eufoni.se/as/pod/arkivsamtal_42.mp3

Om ingen av förslagen ovan funkar för just dig, får du ladda ner iTunes till din dator.Det var inte många som lyssnade på det första Arkiv Samtal där David "Dayw" Liljemark medverkade, men alla som gjorde det hörde av sig till mig och ville ha mer. Nu är han tillbaks och ska gå igenom sin musikaliska karriär, men det ballar ur fullständigt redan innan vinjettmusiken har börjat rulla.

6 kommentarer:

 1. Väldigt bra! Men eftersom ni aldrig riktigt kom till hur ni träffades förra gången han var med, är det upplagt för en tredje gång.

  SvaraRadera
 2. https://www.youtube.com/watch?v=GQFqrOEu3Rc 6:06

  SvaraRadera
 3. Haha, David, så jävla rolig. Ta dit honom igen.

  SvaraRadera
 4. Allan Gordfredsson29 april 2013 00:21

  "Specialisterna avsnitt fyra utgår idag för att det aktuella programmet innehåller skildringar som inte överensstämmer med Sveriges Radios uppdrag och etiska regler."

  Bravo! Där inkasserade ni ju en ansenlig summa JVVF-poäng, om inte annat. Vad var det närmare bestämt som fick dem att censurera er, om man får fråga?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det grova sexuella språket. Nu finns avsnittet på Youtube. Bedöm själv!

   Radera
 5. Hej! Tack för en väldans bra podcast. Skulle du inte kunna ha med Frej nån gång? Vore fett om inte annat. Men annars är det hur bra som helst! Taack och bock.

  SvaraRadera