lördag 15 december 2012

Nytt avsnitt: Arkiv Samtal del 23! Lampan i skogen

Nu kommer avsnitt tjugotre av min podcast Arkiv Samtal.

Lyssna på iTunes här!

Om du inte har tillgång till iTunes kan du lyssna direkt på nätet här.

Har du en Android-telefon kan du lyssna genom att ladda ner appen BeyondPod. Har du en iPhone lyssnar du lätt via iTunes.

Om ingen av förslagen ovan funkar för just dig, får du ladda ner iTunes till din dator.I detta avsnitt avslöjas varför Said Karlsson nyligen blev uppringd av Expressen, Maria Grudemo El Hayek framför en vagt rasistisk visa och Simon visar upp en hel drös av lågvattenmärken i sin "skämt"-arsenal.

5 kommentarer:

 1. Hej Simon!
  Jag ska köpa din bok Död Kompis till min kille i julklapp då han är ett stort fan av dig. Finns det något sätt att få en autograf eller hälsning från dig med?
  Hälsningar Philippa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du går till Larrys corner i Stockholm (Grindsgatan 35) kan det hända att han har kvar några signerade exemplar, annars blir det svårt eftersom jag är i Japan fran tills årsskiftet.

   Radera
 2. larry har någrs ex. de som var osignerade har jag sigenrade själv åt dig.

  SvaraRadera
 3. Jag kan KANSKE ha ett svar på melodin till Min kärleksdag. Tycker att den påminner om melodin till en skojlåt av Bernt Dahlbäck som jag lyssnade extremt mycket på när jag var liten. Efter lite research fann jag den på Spotify.
  http://open.spotify.com/track/6T6mUus7tiPGslbM9WtNrS

  Enligt spotify heter originalet La Golondrina och finns i en hyfsad version på youtube.

  https://www.youtube.com/watch?v=fqUeAwMXAFA

  Kan gåtan vara löst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den påminner om den melodin, men tror inte att det är samma. I nästa avsnitt av Arkiv Samtal: Synth-slingan till Min kärleksdag är upphittad, men ingen vet hittills vad den heter.

   Radera