torsdag 3 april 2014

Ikväll kör jag standup i Linköping!Plats: Konsert & Kongress
Tid: 20:00
Pris: fr 160kr

Mer info och biljetter finns här!

Kvällens komiker:

FRITTE FRITZSON
Ett 2 meter långt charmtroll som bara får fler och fler fans och det är förståeligt. Man blir glad bara av att se Fritte men låt inte värmen lura dig. Det är varmt men vasst. Dessutom har Fritte en scennärvaro och publikkontakt som är svåröverträffad. Fritte Fritzson hör du vardagar som programledare i Carpe Fucking Diem i P3.
Fritte har ståuppat sedan 2006, men innan dess medverkat i spex, revyer, krogshower och som konferencier sedan tidigt 90-tal. Han har medverkat i TV-produktioner som Robins och Extra Allt och lett Nöjesguidens Malmö/Lundaprisgala och Svenska standupgalan under tre år

SARA ANDERSSON
Känd från grymma P3-programmen “Cirkus Kiev” och “Carpe Fucking Diem” men också allt mer känd som ståuppkomiker. Sara Andersson är smart, rolig och egen.

SIMON GÄRDENFORS
Simon Gärdenfors är inte bara komiker utan har även ett förflutet som serietecknare och som rappare i bandet Las Palmas. För tillfället rappar han i duon Far & Son, samt håller i podcasten Arkiv Samtal. Han har även varit ett stående inslag i P3:Populär och har haft en talkshow om skräpkultur i ZTV. Som serietecknare har han har medverkat mycket i Galago, Rocky Magasin och har släppt egna serieböcker som Död Kompis (belönades med Stora Läsarpriset för bästa serieroman 2012), Nybuskis och Simons 120 dagar. Har även varit redaktör för Svenska MAD.

JOACIM BJÖRKVALL
Joacim är ålänningen som klev av Finlandsbåten i Sverige och sedan fastnade. Han uppträder ofta på standupklubbar runtom i hela Sverige och har uppträtt på både Norra Brunn och RAW Comedy Cruise.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar